AdmiralSpot

Bonuset

100% ne depoziten e pare!

AdmiralSpot ofron 100% bonus ne depoziten e pare deri ne nje maksimum total prej €500!

Detaje Mere bonusin

Shtuesi I Bonusit

Kërkoni depozitën tuaj pa pagesë prej 10 € duke na dërguar email tek: support@admiralspot.com me linjën e temës: "No deposit bonus". Ju do të merrni përgjigjen tonë me kodin promo brenda 24 orëve.

Fut kodin e AdmiralSpot ashtu sic iu eshte derguar qe te shtoni depoziten tuaj me nje bonus special.

Detaje Fut kodin

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Kenaquni me extra 10% sa here qe ben nje depozite ne AdmiralSpot! Do t'ju jepet nje bonus rikarikimi sa here qe vendos te depozitosh para ne kazinone tone!

Detaje Mere bonusin

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

Sa me shume shoke te kesh aq me mire eshte. Fto shoket tek AdmiralSpot dhe mer €10,00 bonus!

Detaje Tregoja nje shoku

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: